De Theaterproductie is door de jaren heen steeds meer gegroeid, zowel de professionaliteit als het budget en het aantal bezoekers. Ook de theaterfamilie blijft groeien. Wij zijn als huidige groep erg dankbaar voor onze voorgangers en hun inspanningen, en willen ze dan ook graag actief houden. Zo kwamen wij op het idee van Vrienden van Virgiel Theater.

Vrienden van Theater is bedoeld om (oud-)theaterleden een steentje bij te laten dragen aan de productie in financieel opzicht. Dit genereert de mogelijkheid om te sparen voor extra bijzondere uitgaven. Denk aan een spectaculair decorstuk, pruiken, projectiescherm, extra zendermicrofoons of een andere substantiƫle toevoeging. Deze bijdrage zal de productie op tastbare wijze naar een nieuw niveau kunnen brengen. De productie doet een aanvraag bij de Raad van Advies, bestaande uit oud-commissieleden, om het geld van de vrienden te kunnen ontvangen. Deze Raad controleert dus de waarde en relevantie van de aanvraag.

Uiteraard is er een tegenprestatie voor de Vrienden van Theater in ruil voor de bijdrage. Hieronder vind je de twee pakketten waar je uit kunt kiezen.
Overigens is er ook de mogelijkheid om een eenmalige donatie te doen, waarbij je zelf kiest wat je wil bijdragen.
Dus; wil jij helpen om Virgiel Theater naar een nog hoger niveau te tillen en wil je betrokken blijven? Meld je dan hier aan als Vriend van Virgiel Theater!